Prechodná etapa organizácie verejnej správy v Slovenskej republike 1990-1996 - Slavík, Vladimír
Priestorová organizácia štátnej správy v prechodnej etape. Miestna všeobecná štátna správa. Okresy. Územné obvody. Špecializovaná štátna správa. Územná samospráva. Vývoj počtu členov ZMOS a regionálnych združení.