Dynamika vývoja podnikateľskej činnosti bánk - Vágnerová, Soňa
Bankový sektor zaznamenal od roku 1993 postupný nárast bankových subjektov. Hodnotenie vývoja činnosti bánk vo vkladovej a úverovej aktivite (porovnávanie vývoja poskytnutých úverov a vkladov z časového hľadiska). Vývoj operácií s klientelou podľa bilancie aktív a pasív. Vývoj bankového sektora v SR za roky 1993-1997. Vybrané ukazovatele za kraje v SR.