Úmrtnosť obyvateľstva priestorová diferencovanosť a príčinné súvislosti - Chovancová, Jana
Úmrtnosť obyvateľstva podľa príčin smrti. Demografická analýza úmrtnosti. Úmrtnosť najstarších vekových kategórií obyvateľstva. Priestorová diferencovanosť vybraných príčin smrti vo svete. Použité miery úmrtnosti.