Cestné stavby vlani investovali do strojového parku
Predpokladané výsledky spoločnosti Cestné stavby, a.s. Košice za rok 1997 dosiahli výnosy vo výške okolo 1,080 mld. Sk, čo je o 80 mld. viac ako si stanovili v obchodnom zámere. Celkové tržby spoločnosti. Hospodársky výsledok za rok 1996 a 1997. Základné imanie spoločnosti. Akcionári spoločnosti.