Slovinská republika predstavujeme súčasnú slovinskú menu - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Slovinskej republiky: štátne zriadenie, hospodárstvo, prírodné podmienky, menové informácie. Motívy slovinských bankoviek.