Kurz slovenskej koruny v roku 1997 kolísal väčšinou v štvorpercentnom pásme okolo parity - Matušek, Branislav
Obchodovanie na slovenskom devízovom trhu v r. 1997. Charakteristika vývoja medzibankového trhu od januára do apríla 1997. Počet uzatvorených obchodov. Kríza medzibankového trhu od začiatku mája do konca augusta 1997. Útok na slovenskú menu. Oživenie obchodovania. Vývoj indexov slovenskej koruny. Tabuľky menových kurzov.