Odpisy hmotného a nehmotného majetku - Kováčová, Zdenka
Pohľad na problematiku odpisov. Výklad základných zákonných noriem týkajúci sa odpisov s uvedením konkrétnych príkladov. Odpisovanie hmotného a nehmotného majetku podľa zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Komentár k jednotlivým ustanoveniam. Zaradenie majetku do jednotlivých skupín. Zmeny platné od 1.1.1996. Prevodníky triedenia majetku podľa platnej klasifikácie produkcie a jednotného triedenia základných prostriedkov.