Nariadenie vlády SR o platových pomeroch zamestnancov v rozpočtových a v niektorých ďalších organizáciách a orgánoch
Úplné znenie Nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 249/1992 Zb. o platových pomeroch zamestnancov v rozpočtových a v niektorých ďalších organizáciách a orgánoch v znení zmien a noviel s komentárom. Prílohy. Katalóg pracovných činností.