Inflácia a odpisovanie hmotného a nehmotného majetku - Jánoš, Daniel
Prejavy inflácie v súvislosti s odpisovaním investičného majetku. Ročné tempo rastu cien ako najjednoduchší ukazovateľ inflácie. Daňové odpisy. Rovnomerné daňové (lineárne) odpisy. Zrýchlené daňové (degresívne) odpisy. Ilustračné príklady.