Problémy železníc SR - Beer, Gabriel
Z obsahu: Slovenské železnice prišli o miliardy korún, hoci nemuseli. Železniciam podľa A. Vereša pomôžu len reštrikčné opatrenia. B. Sinai nepripúšťa, že sa v minulosti skresľovali hospodárske výsledky. Po investične hojných rokoch prichádzajú suchšie, od štátu veľké dotácie nemožno očakávať. Nebezpečne nerastú len straty, ale aj mzdy.