Prognostický pohľad na vývoj niektorých indikátorov v Slovenskej republike - Goga, Marián
Vývoj makroekonomických ukazovateľov SR v transformačnom procese. Modelový aspekt makroekonomickej prognózy. Vyjadrenie vzťahov medzi makroekonomickými veličinami. Priemerné nominálne, reálne mzdy a produktivita práce. Životné náklady, indexy spotrebiteľských cien a miera inflácie.