Vyhodnocovanie investičných projektov podľa kritérií čistej prítomnej hodnoty a vnútornej miery výnosnosti - Pinda, Ľudovít, 1958-
Výpočet čistej prítomnej hodnoty a vnútornej miery výnosnosti pre investície na jedno obdobie. Vnútorná miera výnosnosti a zložené investície. Bilancia finančného projektu. Výpočet výnosu investovaného kapitálu. Príklady.