MERINA, a.s., Trenčín - analýza spoločnosti vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti MERINA, a.s., Trenčín. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.