Špecifické prípady účtovania dane z pridanej hodnoty - Vanko, Jozef
Všeobecne o účtovaní o dani z pridanej hodnoty. Syntetický účet 343 - Daň z pridanej hodnoty. Schéma účtovania DPH. Výpočet a účtovanie DPH. Účtovné prípady.