Možnosti zníženia mzdy zamestnanca - Mačuha, Miroslav
Možnosti zníženia mzdy zamestnancov najmä v súvislosti so vznikom situácie, kedy sa pre zamestnávateľa výška mzdových nákladov stane faktorom, ktorý ovplyvňuje ekonomickú situáciu firmy. Možnosti vyplývajúce zo zákona o mzde. Mzda dojednaná v idividuálnej zmluve. Mzda dojednaná v kolektívnej zmluve. Mzda určená iným spôsobom. Dopad niektorých ustanovení Zákonníka práce. Možnosti riešenia daných problémov v intenciách zákona.