Ako si hodnotiť banku? - Petrjánošová, Božena
Hodnotenie kvality banky, jej dôveryhodnosti a stability. Spôsob hodnotenia banky. Banková regulácia a dohľad nad bankami. Možnosti získania informácií o bankách. Zloženie akcionárov banky. Kvalita úverového portfólia banky.