Křivka ještě poroste
Vývoj investícií do reklamy v českých podnikoch v rokoch 1996 - 1997. Podiel kategórií výrobkov na celkových nákladoch. Rozdelenie reklamy do médií. Desať spoločností a značiek s najväčšími investíciami do reklamy.