Internetová horečka stoupá - Karpecki, Lubomír
Komerčné využitie Internetu v rámci marketingového mixu. Výhody obchodného modelu priameho predaja prostredníctvom siete. Vplyv Internetu ako komunikačného prostriedku na jednotlivé zložky marketingového mixu.