Dekorativní kozmetika a parfémy - Šíšová, Lenka
Prieskum nákupnej preferencie, týkajúcej sa dekoratívnej kozmetiky. Inzercia kozmetiky v českých médiách v r. 1996 - 1997. Marketing a mediálna reklama v dekoratívnej kozmetike. Priamy predaj. Rozdelenie distribútorov priamych predajcov kozmetiky podľa pohlavia. Inzercia parfémov v jednotlivých českých médiách. Marketing parfumérie Jasmin. Výsledky ankety o názore na veľtrh kozmetiky - Beauty. Anketa s výrobcami a distribútormi.