Druhý dech Young & Rubicam - Beck, Martin
Rozhovor s riaditeľom českej pobočky reklamnej agentúry Young & Rubicam. História agentúry na českom trhu. Klienti agentúry. Reklamné kampane. Rozširovanie distribučnej siete. Prognóza vývoja obratu. Porovnanie českej pobočky Young & Rubicam s pobočkami v iných európskych krajinách. Postavenie českej reklamy na európskom trhu.