Zákon o reklamě v Maďarsku
Komentár k zákonu o reklame v Maďarskej republike, ktorý bol schválený 1.9.1997. Zásady reklamného kódexu. Obsah sympózia Maďarského zväzu reklamy pod názvom Svetová reklama.