Elegantní reklama na dekorativní kosmetiku a parfumerii
História plagátovej reklamy od druhej polovice 19. storočia v Českej republike. Konkurencia v reklame. Reklama po roku 1900 a moderné formy reklamy koncom 20. a na začiatku 30. rokov.