Vybrané druhy hypotekárnych úverov - Pinterová, Monika
Hypotekárne financovanie na Slovensku. Hypotekárne úvery a hypotekárny trh. Príčiny vzniku hypotekárnych úverov s upraviteľnou sadzbou. Progresívne úročené hypotekárne úvery. Revolvingové hypotéky. Obrátená anuitná hypotéka. Nevýhody hypotekárnych úverov s upraviteľnou úrokovou sadzbou.