Manažment - Szabo, Ľuboslav
Recenzia knihy Prof. Ing. Mikuláša Sedláka, CSc.: Manažment. Publikácia je členená na päť základných častí: Východiská a charakteristika manažmentu. Rozhodovaco-informačný proces. Plánovanie a kontrola. Organizovanie a organizačná štruktúra. Vedenie ľudí. Predstavuje systémovo usporiadané dielo, ktoré prináša veľa nových myšlienok a podnetov pre manažérsku prax a rozvoj teórie manažmentu.