Predmet dane z pozemkov podľa zákona SNR č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších predpisov - Bubeníková, Irena
Predmetom dane z pozemkov sú pozemky na území SR členené podľa katastra nehnuteľností. Pozemky oslobodené od dane z pozemkov podľa zákona SNR č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších predpisov. Základ dane z pozemkov. Sadzby dane z pozemkov.