Financie verejnoprospešných organizácií - Šíbl, Drahoš
Publikácia Financie verejnoprospešných organizácií sa člení do troch častí, ktoré sú rozdelené na desať kapitol. Prvá časť: Teoretické otázky fungovania verejnoprospešných organizácií. Druhá časť: Verejnoprospešné organizácie a zdroje ich fungovania v Slovenskej republike. Tretia časť pojednáva o základných verejnoprospešných činnostiach infraštruktúry. Publikácia prispieva k skvalitneniu výučby finančných diciplín na EU.