Možnosti uplatnenia daňového odpisovania HIM podľa obstarávacej ceny stanovenej súdnym znalcom - Burák, Emil
Určovanie vstupnej ceny hmotného a nehmotného majetku na základe tzv. reprodukčnej obstarávacej ceny. Možnosti použitia znaleckého posudku na určenie vstupnej ceny k daňovému odpisovaniu. Prehľad prameňov k tejto problematike. Vstupná cena pre účel daňového odpisovania.