Daň z pridanej hodnoty a colné konanie - Pastierik, Vladimír
Upozornenie na vzájomné súvislosti colnej a daňovej agendy podnikateľa. Právna úprava tejto problematiky. Určenie zástupcu na colné konanie. Vypĺňanie formulára jednotného colného dokladu (JCD) pri dovoze a vývoze tovaru. Nárok na odpočet DPH. Colná hodnota - hodnota tovaru pre colné účely.