Stratégia distribučnej politiky a manažment - Hanuláková, Eva, 1964-
Publikácia: Stratégia distribučnej politiky a manažment sa skladá z desiatich kapitol. Predstavuje komplexný pohľad na problematiku rozhodovania v distribučnom manažmente. Distribučný manažment ako jedna z najdôležitejších súčastí manažmentu. Význam informačného systému v distribúcii.