Zastavenie výroby viskózového hodvábu avizuje významné zmeny v bratislavskom Istrocheme - Začková, Katarína
Plán zastavenia výroby viskózového hodvábu. Problém výroby viskózového hodvábu je v technológii. Výsledky meraní emisií. Zdravotné problémy obyvateľov Bratislavy a pracovníkov výroby viskózového hodvábu. Akcelerácia požiadaviek na zastavenie prevádzky viskózového hodvábu. Rozšírenie produkcie gumárenských chemikálií ako náhrada za výrobu viskózového hodvábu.