Environmental products and their assessment - Kollár, Vojtech
Systém environmentálneho hodnotenia sa rozhodujúcou mierou podieľa na vytváraní správneho vzťahu subjektov trhu k zložkám životného prostredia. Environmentálna výrobková politika SR. Definovanie potrieb udržateľného životného prostredia. Samoregulačné vzťahy ekonomického a ekologického systému podniku a životného prostredia.