Finančný prenájom automobilu a DPH - Pantlová, Elena
Riešenie problémov tuzemského leasingu automobilov. Pojem tuzemský finančný prenájom. Podstata finančného prenájmu automobilov. Zdanenie tuzemského finančného prenájmu automobilov. Nárok na odpočet DPH.