Zákaz prenosu daňovej povinnosti pri prevode majetku - Mäsiarová, Terézia
Prevod nehnuteľností a kúpna zmluva. Úhrada dane z prevodu nehnuteľností. Daňová povinnosť vyplývajúca z prevodu nehnuteľností. Ručiteľ v daňovom konaní. Konštrukcia daňového priznania k dani z prevodu. Zákaz prenosu daňovej povinnosti pri darovaní majetku. Darovanie do cudziny.