Cukrovarníctvo sa prebúdza z letargie - Zemke, Heinz
Zmeny v správnej rade Slovenskej cukrovarníckej spoločnosti. Vývozné opatrenia na trhu s cukrom a zvýšenie ceny cukru na konkurencieschopnú úroveň. Snaha o zosúladenie ceny cukru a cukrovej repy. Máme prebytok cukru - memej sa bude siať. Príprava zmluvy medzi českými a slovenskými cukrovarmi.