Ambiciózne smerovanie MERCOSURU - Cardoso, Fernand Henrique
Brazílsky prezident F.H. Cardoso o juhoamerickej integrácii. MERCOSUR je úsilím o regionálnu hospodársku integráciu v Južnej Amerike. Úspechy MERCOSURu. Pohľad do budúcnosti. Hlavné úlohy MERCOSURu.