Výpočet a účtovanie DPH pri rôznych formách stravovania v roku 1997 a účtovanie stravovania - Vanko, Jozef
Legislatívne normy upravujúce stravovanie zamestnancov, spôsob zdaňovania a účtovania. Spôsoby zabezpečovania stravovania zamestnancov. Stravovanie zabezpečované vo vlastnom stravovacom zariadení. Stravovanie zabezpečované v cudzom zariadení. Stravovanie zabezpečované sprostredkovateľskou organizáciou. Účtovanie, účtovné prípady.