Zahraničný obchod Slovenskej republiky v roku 1997 - Oberhauser, Ján Artur
Negatívne vplyvy zahraničného obchodu SR na vnútornú ekonomiku. SR dobre obchodovala s krajinami OECD a CEFTA. Vývoz a dovoz SR v roku 1997. Ukazovatele hospodárskeho vývoja SR za rok 1997.