Mobbing, psychický teror na pracovisku - Farkašová, Viera
Príčiny vzniku, možnosti riešenia a obrany voči mobbingu. Pojem mobbing. Časté stratégie mobbingu. Typológia nebezpečných šéfov podľa B. Huberovej.