Perspektíva hospodárskeho rastu vo svete do roku 2000 a trendy v exporte - Oberhauser, Ján Artur
Ázijský región aj naďalej najrýchlejšie sa rozvíjajúcou oblasťou svetovej ekonomiky. Priaznivý vývoj v Číne, Austrálii a Chile. Arabské krajiny budú stagnovať, Afriku nečaká žiaden rozvoj. V minulosti proexportne orientované krajiny stále na výhodnej pozícii. Postsocialistické krajiny a stratégia proexportnej orientácie. (6. časť seriálu o proexportnej stratégii. Ďalšie pokračovanie v čísle 35).