Kapitálový trh v SR - príčiny úpadku a východiská
Návrh Asociácie obchodníkov s cennými papiermi na nápravu zlej situácie slovenského kapitálového trhu (KT). Súčasný stav KT. Oživenie slovenského KT nie je možné bez účasti zahraničných portfóliových investorov. Pasívny prístup štátnych orgánov. Základné zákony KT.