Legálne úspory na daniach - Burák, Emil
Voľba odpisovej politiky hmotného investičného majetku. Zníženie daňového základu pomocou finančného a operatívneho leasingu. Daňová advokácia. Úspora daní využitím tzv. daňových rajov.