Kapitálový trh - príčiny úpadku a východiská
Potreba prijatia opatrení na ochranu minoritných akcionárov a klientov maklérskych spoločností. Na primárnom trhu chýbajú silní nebankoví investori a vládne tu byrokracia. Problémy na sekundárnom trhu. Regulácia kapitálového trhu. Vysoká úroveň inštituciálnej základne slovenského kapitálového trhu.