Výkon daňovej kontroly u podnikateľských subjektov v alternatívach - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z č. 11/97 o výkone daňovej kontroly u podnikateľských subjektov. Nesplnenie dôkaznej povinnosti daňovníka pri určení výšky dane. Finančné straty podnikateľa z dôvodu dorubenia dane nepriamou cestou. Kedy možno pri kontrole dohodnúť daň. Určenie dane podľa pomôcok pri daňovej kontrole. Príklady.