Ukrajinská republika história a súčasnosť ukrajinskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Ukrajinskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história meny. Motívy ukrajinských bankoviek.