Transformácia vodární a kanalizácií - Janků, Jana
Z obsahu: Vo vodárňach a kanalizáciách sa odštátňuje majetok za 19 miliárd korún. Slovensko nezaostáva len za vyspelými ale aj za susednými štátmi. Domácnosti majú regulované, ostatní odberatelia zmluvné ceny vody. Slovenské obce dostanú majetok, do ktorého v minulosti nemálo investovali. Majetok vodární a kanalizácií získali ako prvé v SR obce v okrese Trenčín. Nové zákony sa dostanú pred poslancov až po parlamentných voľbách.