Konkurz a vyrovnanie sa od 1. februára 1998 bude riadiť podľa novelizovaného zákona - Žitňanský, Eduard
Od 1. februára 1998 nadobudne účinnosť novela zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní. Novela odstraňuje zo slovenského bankrotového práva inštitút dohodovania. Fungovanie zákona o konkurze a vyrovnaní.