Komunikácia politickej strany sa nemusí obmedziť len na bilboardy - Záhradník, Branislav
Využitie jedného zo segmentov marketingovej komunikácie - marketingovej komunikácie politických strán. Strategickou úlohou politického marketingu je definovanie produktu politickej kampane. Využívanie viacerých komunikačných nástrojov v politických kampaniach. Profesionálna príprava volebných kampaní v zahraničí. Práca s verejnosťou politickej strany. Volebná kampaň, médiá a publicita. Príprava volebných kampaní politických strán na Slovensku v roku 1998.