Evropa pro lidi: stručný průvodce tématy a prioritami předsednictví Spojeného království v Evropské unii
Témy akčného plánu vytvárania hospodárskej a menovej únie. Riešenie problémov hospodárskej reformy, nezamestnanosti, vytváranie konkurencieschopnosti a jednotného trhu. Úprava práv občana na trhu a plány zamerané na zvyšovanie bezpečnosti. Zaistenie ochrany životného prostredia. Rozširovanie Európskej únie o štáty strednej a východnej Európy a Cyprus. Reforma politiky Európskej únie (Agenda 2000). Zlepšovanie koordinácie spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky Európskej únie. Budovanie vzťahov Európskej únie s ázijskými štátmi. Liberalizácia obchodnej politiky EÚ.