Nejvhodnější města Evropy z hlediska podnikání v roce 1997 podnikání v Evropě: 1. Londýn, 2. Paříž, 3. Frankfurt - Zukal, Jiří
Výsledky z prieskumu poradenskej spoločnosti Healy & Baker, v ktorom zisťovala atraktívnosť európskych veľkomiest z hľadiska možnosti pre podnikanie. Rozhodujúce faktory pri výbere veľkomiest za účelom podnikania. Najvhodnejšie európske veľkomestá pre podnikanie. Poradie európskych miest podľa prístupu na trh, dosažiteľnosti partnerov a zákazníkov, podľa podmienok pre podnikanie vytváraných štátov a podľa životného štýlu a životnej úrovne zamestnancov.