Nadácia otvorenej spoločnosti rozdelila na Slovensku vyše 10 mil. USD - Reiselová, Eva
Aktivity Nadácie otvorenej spoločnosti, ktorá sa volala Open Society Foundation do preregistrácie podľa zákona č.207/1996 Z.z. Nadácia bola založená v r. 1992. Za päť rokov činnosti nadácia podporila na Slovensku projekty v oblasti školstva, zdravotníctva, umenia, kultúry ap., sumou vyše 10 mil USD. Cieľom nadácie je najmä rozvoj občianskej spoločnosti na Slovensku. Prehľad finančných výdavkov Nadácie otvorenej spoločnosti v SR podľa jednotlivých programových oblastí.